Persbericht: Eduapp wint IPON-award

Eduapp.nl wint innovatie van het leren award tijdens IPON 2013

Platform onderscheiden voor haar impuls in het primaire onderwijsproces

Utrecht, 10 april 2013 – Tijdens het jaarlijkse onderwijs- en ICT evenement IPON heeft Eduapp de innovatieprijs ‘IPON Award’ gewonnen. Deze award wordt toegekend aan ICT-bedrijven, die zich richten op het onderwijs, en zich door innovatie, kwaliteit en originaliteit onderscheiden. Eduapp.nl is een onafhankelijk, objectief en betrouwbaar kennisplatform over educatieve apps. Alles wat je wil weten over de inzet van educatieve apps vind je hier overzichtelijk op één plek, gerangschikt op sector, inhoud, vak- en leergebied, inclusief inspirerende lesideeën voor in de klas en tips voor thuis.

De IPON Awards hebben een prominente plek verworven in de huidige onderwijswereld. Met het toekennen van de IPON Awards bepaalt een kritische jury uit het onderwijs welk product of dienst echt vernieuwend is. Bij het toekennen van de Awards speelt i van innovatie altijd een prominente rol. Alle inzendingen zijn beoordeeld op de componenten; innovatief, gebruik, originaliteit, ontwerp, toegankelijkheid en prijs.

Lees het juryrapport [PDF]

Stimulans
Marieke van Osch, onderwijskundige en één van de initiatiefnemers: “We zijn super trots dat we deze geweldige award al in ons prille bestaan mogen ontvangen. Een bevestiging dat er een grote behoefte is aan een platform als Eduapp en een grote stimulans voor ons om er gezamenlijk met het onderwijs een nog groter en duurzaam succes van te maken!”

Over IPON
IPON is inmiddels al vele jaren de onmisbare informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van ICT-toepassingen en –diensten. De symbiose van samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven krijgt meer en meer vorm. De IPON Award wil daarom een stimulans zijn voor het bedrijfsleven om te blijven ontwikkelen en innoveren voor het onderwijs. Met behulp van de Awards kan het onderwijs op een originele manier kennismaken met leveranciers van o.a. digitale schoolborden, e-learning, ict-beheer en outsourcing, educatieve software en veel meer.

Over Eduapp
Eduapp is opgericht door Richard Bergmans, Thijs de Vries en Marieke van Osch. Een ideale mix van commercie, design en onderwijskundige kennis en ervaring, met een gedeelde passie voor innovaties rondom het onderwijs. Op het platform zijn inmiddels 5000 Eduappers actief die binnen (gratis) individuele accounts en scholenaccounts didactische informatie over apps delen. Samen bouwen aan een nieuw en inspirerend educatief landschap waarin het leren met educatieve apps een ontdekkingsreis is waar we allemaal van kunnen genieten!

W: www.eduapp.nl
T: www.twitter.com/eduappNL
F: www.facebook.com/eduappNL

Noot voor de redactie:
Wanneer u meer informatie wenst te ontvangen, kunt u contact opnemen met ons via info@eduapp.nl of direct via Richard Bergmans, Verkoop & Marketing (06-20264846) of met Marieke van Osch, Onderwijs & Ontwikkeling (06-26028500)

Download hier de logo’s van Eduapp: Eduapp-logos.zip

Add Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>